Buffala con crostone di pane
Mozzarella di buffala na szynce parmeńskiej, oliwki taggiasce, kapary, domowe pieczywo / mozzarella di bufala in parma ham, taggiasche olives, capers, homemade bread
Bruschettone con burrata e pomodorini
Bagietka z pomidorkami koktajlowymi, bazylią i kremem z burraty / baguette with cherry tomatoes, basil and burrata crea
Sushi di mozzarella
Zwinięte w algi norie pomidory, mozzarella z domowym pesto i oregano / tomatoes wrapped in nori algae, mozzarella with homemade pesto and oregano
Trilogia di carpacci con mandorle
Carpaccio z tuńczyka, łososia, krewetek z oliwą extravergin, cytryna i płatkami migdałów / carpaccio of tuna, salmon, shrimps served with extra virgin oil and lemon, almond flakes
Trilogia di tartare con lime e menta
Tatar z tuńczyka, łososia i krewetek z miętą i sosem cytrynowym / tuna, salmon and shrimps tatrare with mint and lemon sauc
Sushi di manzo con salsa e noci
Siekana polędwica wołowa z orzechami włoskimi i sosem z jaj / chopped beef tenderloin with walnuts and egg sauce
Tartare dello chef con cioccolato e parmigiano
Tatar z polędwicy wołowej z chilli, czekoladą i parmezanem / beef sirloin tartare with chilli, chocolate and parmesan cheese
Croquette di bacala con salsa aioli
Krokiety faszerowane dorszem baccala i parmezanem z sosem aioli / croquettes stuffed with baccala cod and parmesan cheese with aioli sauce
Duetto salmone e tonno all aperto spritz
Plastry surowego łososia i tuńczyka z sosem guacamole i kremem aperol spritz z dodatkiem papryczki halapenio / slices of raw tuna and salmon with guacamole sauce and aperol spritz cream with the addition of halapenio peppers
Polipo con fonduta e pistacchio
Grillowane macki ośmiornicy w kremie z ziemniaków i sera foundina z pistacjami / grilled octopus tentacles in cream of potatoes and foundina cheese with pistachiosd
Soute cozze e vongole
Śródziemnomorskie vongole i mule w pomidorkach cherry z okolic Wezuwiusza, w białym winie z bazylią i czosnkiem / Mediterranean vongole and mussels in cherry tomatoes from the Vesiuvius area and white wine with basil and garlic
Cocote di malanzane
Plastry bakłażana i cukinii z beszamelem, pecorino, bazylia i sosem pomidorowym, z pieca / eggplant and zucchini slices with bechamel, pecorino, basil and tomato sauce, from the oven
Funghi con gamberi uovo e salse chili
Borowiki z krewetkami, czosnkiem, jajkiem w słodkim sosie chilli / boletus and shrimps, garlic, egg in sweet chilli sauced