Filetto alla rossini
Filet wołowy w sosie własnym, szpinak truflowy i foie gras / beef in sauce with truffle spinach and foie gras
Filetto al pepe verde / o gorgonzola
Wołowina pieczona z zielonym pieprzem lub gorgonzolą / Beef grilled with green pepper or gorgonzola
Entrecote ribeye
Plaster sezonowanego na steki antrykotu / Slice of entrecote steak seasoned
Agnello alla griglia con verdure
Jagnięcina marynowana w warzywach / Lamb marinated with vegetable
Tagliata di manzo 300g
Tagliata wołowa z rukolą, parmezanem, pomidorkami koktajlowymi i octem balsamicznym / beef tagliata with rocket, parmesan, cherry tomatoes and balsamic vinegar
Brasato di maiale
Duszona wieprzowina w sosie demi glace z grzybami I ziemniakami / Braised pork with demi glace sauce, mushrooms and potatoes
Quaglia al forno
Pieczona przepiórka z puree warzywnym, masłem, parmigiano coca i majonezem / Baked quail with pureed vegetables, butter, parmigiano coca and mayonnaise
Foie gras con frutti di bosco
Foie gras z borówkami, szpinakiem i parmezanem / Foie gras with berries, spinach and parmesan
Pork chop
Schab z grilla podawany z pieczonymi ziemniakami i warzywami / Pork chop served with baked potatoes and vegetables